Bedste Australian Bodycare Ansigtsvask - se top 3

blandt 3 ansigtsvask
Udsalg - spar 20 % Australian Bodycare Face Wash (200 ml)

Fundet hos Well.dk og 6 andre - spar 36 kr.

Australian Bodycare Face Wash (200 ml)

143,95 kr. 179,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Australian Bodycare Face Wash (200 ml):

Ansigtsrens lavet til dig med en olieret eller uren hud.Denne rens renser huden for dagens snavs, uden at udtørre huden.Den er beriget med den berømte tea tree oile, som med sine antibakterielle og anti inflammatoriske virkning beroliger en hud i udbud og forhindrer tilstopning af porerne.Anvendelse:Fordel på en våd hud, og massér godt ind. Skyl grundigt af med vand, afslut evt. med serum og creme.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 24 % Australian Bodycare Face Wash 100 ml

Fundet hos NiceHair.dk og 8 andre - spar 30 kr.

Australian Bodycare Face Wash 100 ml

89,95 kr. 119 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Australian Bodycare Face Wash 100 ml:

Ansigtsvask som renser huden og fjerner make-up og snavs. Denne ansigtsvask skaber balance, vasker huden ren og samtidig fjerner den overskydende fedt – helt uden at udtørre huden. Gør Australian Bodycare Face Wash til en del af hverdagsrutinen. Hvis du ønsker at forebygge og behandle uren hud, så er denne ansigtsvask særlig god, da den indeholder Tea Tree oil, som har en antibakteriel virkning. Ansigtsvasken medvirker til, at hudens porer renses og urenheder (bakterievækst) på hudens overflade forhindres i at spredes. Velegnet til både kvinder og mænd. Dermatologisk testet. 100% vegansk.Anvendelse:Ansigtsvasken fordeles på fugtet hud, hvorefter den blidt masseres ind i cirkulære bevægelser. Undgå øjenområdet. Skyl grundigt med lunken vand. Anvendes morgen og aften. Påfør efterfølgende en ansigtscreme, eksempelvis fra samme serie - Australian Bodycare Face Cream. Kan også anvendes ved uren hud i nakken eller på halsen.

Se hos billigste forhandler

Australian Bodycare Face Wash Lemon Myrtle - 100 ml.

Fundet hos Med24 - Sund gennem livet og 6 andre - spar 18 kr.

Australian Bodycare Face Wash Lemon Myrtle - 100 ml.

102 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Australian Bodycare Face Wash Lemon Myrtle - 100 ml.:

Plejende ansigtsrens Australian Bodycare Face Wash Lemon Myrtle (100 ml) er en rensende og plejende ansigtsrens, der effektivt renser huden for snavs og urenheder. Denne rens er formuleret med naturlig Tea Tree Oil, som virker bakteriehæmmende. Denne ans...

Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top