Udgivet i Helbred og Skønhed

Konfirmationsgaver til hende – 7 gode ideer

Af Ansigtsbørste.dk

Konfirmation er en stor begivenhed for konfirmander og deres familier. Det er en tid med forår og glæde i luften, og tid til at mange unge vælger at bekræfte deres tro i kirken og blive konfirmeret. Det skal fejres med fest og gaver.

Står du og mangler gode ideer til konfirmationsgaver til hende? Så er der her 7 ideer til geniale gaver til konfirmanden.

Smykker til minde for livet

Smykker er altid populært blandt unge piger. Der er et stort udvalg af både sølv- og guldsmykker og masser af muligheder for at finde en personlig gave. Vælg for eksempel nogle øreringe, der passer til konfirmandens stil og personlighed. Eller det kunne være en halskæde med en personlig indgravering i vedhænget.

Når du giver en smykkegave, giver du et minde for livet. Et smykke kan holde i mange år og vil altid minde konfirmanden om den store dag, hun blev konfirmeret.

Ansigtsbørste til dybdegående ansigtsrens

En ansigtsbørste til dybdegående rensning af ansigtet er en ideel gave til hende, der bruger make-up og plejer og passer sin hud. Ansigtsbørsten fjerne døde hudceller og holder huden glat og blød. Det er bestemt en gave, som konfirmanden vil kunne bruge og få glæde af i mange år.

Ansigtsbørsten er let at bruge – køb en ansigtsbørste og en rensende sæbe til, så har du den perfekte gave til konfirmationen.

Spa-ophold der får hende i den syvende himmel

Noget de fleste unge piger elsker er velvære og skønhedspleje. Forær konfirmanden et lækkert spa-ophold og krydr det eventuelt med en venindemiddag i en eksklusiv restaurant på kurstedet.

Det er så skønt at blive fyldt op med ny og positiv energi, som et spa-ophold kan byde på. Nogle timer i luksusomgivelser og kropspleje fra top til tå er noget, der kan få konfirmanden i den syvende himmel.

Flotte negle og øjenvipper er sagen

Det er særdeles populært blandt unge kvinder er at få lavet flotte negle og fyldige øjenvipper. At have flotte lakeret og velholdte negle og smukke øjenvipper er sagen, når man er ung og gerne vil se perfekt ud.

Køb et gavekort til konfirmanden eller book tid til at få lavet flotte negle og øjenvipper. Så rammer du et ønske og behov i øjenhøjde blandt unge konfirmander, som elsker at gøre ekstra ud af deres udseende ned til mindste detalje.

En cool og flot håndtaske kan alle bruge

Det er altid fedt at få noget, som kan bruges til noget praktisk og samtidig ser godt ud. Køb en cool og flot håndtaske til konfirmanden. Der findes et stort udvalg og helt sikkert nogle modeller, der er særlige hotte for unge kvinder.

En håndtaske kan alle bruge, når de skal ud at shoppe eller en tur i byen – og så kan man aldrig have en håndtaske for meget. Så kender du konfirmanden godt, kan du helt sikkert finde en flot håndtaske, der passer lige til hendes tøjstil og smag.

Puder og vaser til indretning af pigeværelset

Gå på opdagelse i bolig interiør og design. Der er masser af inspiration og lækre puder og vaser til indretning af pigeværelset. Konfirmationen er dagen, hvor piger træder ind i de voksnes rækker.

Derfor er gaver, der understreger et voksenliv som indretningsartikler og klassisk design ofte et hit. Find nogle lækre puder til sengen eller vaser i klassisk design, der passer til konfirmandens stil og smag.

Sport og sundhed til den aktive konfirmand

Hvorfor ikke give konfirmanden et årskort til en fitnessklub? Det er en lidt anderledes gave, men også en gave, som kan hjælpe konfirmanden til at føre en sund livsstil.

Sammen med fitness-kortet kunne du jo købe en opskriftsbog med sunde madopskrifter og for eksempel en blender til at mixe nærende og vitaminrige drinks af frugt og grøntsager.

Det er det perfekte gavesæt til den aktive konfirmand.

Andre gode gaveideer til konfirmanden

Der er masser af andre gode gaveideer til konfirmanden. Det kan være en ladyshaver, et par seje høretelefoner, lækkert sportstøj i feminine farver og mønstre, sneakers og tøj. De fleste piger værdsætter gaver, der får dem til at se endnu mere smukke ud.

Derudover kan du altid vælge en gave til en aktiviteter og oplevelser, som du ved, gør konfirmanden særlig glad.

Find det du mangler på ansigtsbørste.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 235 produkter fra mere end 57 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 691 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-17 08:42:21.

11
Produkttyper
235
Produkter
33
Brands
57
Forhandlere
691
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.