Skal du have en næseoperation?

Annonce

Der kan være mange årsager til, at du ønsker en ydre næseplastik operation. Med en grundig forudgående konsultation og en snak omkring de muligheder der er for lige præcis dit tilfælde, kan der findes en løsning der eventuelt retter op på det udseende du ikke syntes er tilstrækkeligt.

En næseoperation kan ved hjælp af forskellige teknikker rette op på flere problematikker der er målrettet næseryg, næseflapper, ændring af form eller næsetippen. Sæt dig grundigt ind i de muligheder der er for dig i samarbejde med en dygtig kirurg, så du ender ud med et resultat som du i fremtiden kan glædes over.

Derfor skal du vælge en næseoperation

Der kan være utallige årsager til at du ønsker en næseoperation. Hvis dit ydre ikke er hvad du ønsker, kan det have fysiske men mest af alt også psykiske konsekvenser for dine tanker om dit udseende.

Det kan med ydre næste kirurgi være en mulighed at rettet op på eventuelt tidligere brækkede næserygge, der ikke er helet lige op eller der også kan være arvelige faktorer der betyder at du ikke er tilfreds med næsens form. Uanset årsagen, så kan det være muligt at rette næsen, så du kan opnå det udseende du ønsker.

Avanceret næsekirurgi giver hurtige resultater

Når du har besluttet dig for næsekirurgi og skal opereres hos en dygtig kirurg, så kan du i mange tilfælde komme hjem på samme dag. Efter operationen vil der som oftest være hævelser og eventuelle smerter, som kan dækkes med smertestillende medicin. Hævelsen aftager gradvist henover de efterfølgende 14 dage.

Efter at hævelsen har aftaget tilstrækkeligt, kan du begynde at se de endelige resultater. I nogle tilfælde vil en operation kræve at der foretages støtte på næsen, der skal fjernes ved din kirurg, der samtidig også skal være med til at vurdere din nye næse.

Du bør tage en lille ferie efter næseoperationen

Der er ikke kun din operation der kan bringe lidt ekstra godt med på vejen efterfølgende. Det anbefales nemlig, at du efter en næseoperation restituerer med ro og fri fra arbejde i op til 14 dage.

Her hjælper du kroppen med at komme sig ovenpå operationen, forebygger at eventuelle sting går op samt at du ikke lider unødvendigt at hovedpine, tandpine eller andet som følge af korrektion af næsen. Tag en snak med din egen kirurg der skal foretage operationen for at høre hvad der anbefales i dit tilfælde og hvilke symptomer du eventuelt skal være opmærksom på.

Menu
Top